Apr 2, 2010

SAUNA PANTS FIR (INFRARED) - RM99 SHJ.




SAUNA PANTS INFRARED - RM99.
FREE COURIER UNTUK SEMENANJUNG.
ADD RM20 UNTUK SABAH SARAWAK.

Saiz S
Pinggang 28-32inci/ Peha 19-21inci/ 36-38inci

Saiz M
Pinggang 33-35inci/ Peha 22-24inci/ 39-41inci

Saiz L
Pinggang 36-38inci/ Peha 24-26inci/ 42-44inci

Sauna Pants Fir juga boleh dipakai dengan legging atau hanya seluar dalam.
Jika anda mahu rasa panas yang maksimum, memadai hanya memakai seluar dalam atau mungkin dengan hanya memakai legging jika pemanasan yang lebih rendah.
Setiap orang mempunyai pemanasan yang berbeza dan mengikut keselesaan anda.
Jadi pilih lah cara yang sesuai dan terbaik untuk anda.
Pakai dalam 10-30 minit dua kali sehari atau mengikut keselesaan dan kepuasan diri.

78 comments:

  1. I NAK ODER SAUNA PANTS NI..ADA STOK TAK?REGE MASUK POS TAK

    ReplyDelete
  2. Nur, ada stok. RM99 ni termasuk POS..klu berminat..sila email to zil2512@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. KALU KE SARAWAK CAMNA?BRAPA KOS POS?

    ReplyDelete
  4. Ellynn, sabah & sarawak RM20. kalau berminat, email zil2512@yahoo.com ye...thank u...

    ReplyDelete
  5. suama saya berperut buncit dan mengalami sakitlutut, adakah sauna pant ini sesuai untuk lelaki?

    ReplyDelete
  6. sauna pants sesuai untuk lelaki dan wanita. kalau nak lebih bagus secara menyeluruh (satu badan)..boleh guna sauna tent..tgk jenis2 yg kat atas tu ye.

    ReplyDelete
  7. Ellynn..td i drop msg kat blog u...nnt cek ok.

    ReplyDelete
  8. rege die kalu cod sme rm99??

    ReplyDelete
  9. RM99 ni harga promosi. FREE POS (Gdex) utk Semenanjung Msia , RM20 Sabah/Sarawak, RM50 Brunei. Email me at zil2512@yahoo.com.

    ReplyDelete
  10. sauna pant ni pkai letrik ke betri?

    ReplyDelete
  11. Salam,

    Kalau berminat tapi bukan sekarang, rega dia masih RM99 campur pos ke?

    ReplyDelete
  12. Ye masih dalam harga promosi RM99 - FREE POS.
    email to zil2512@yahoo.com ye.

    ReplyDelete
  13. salam....
    SAUNA PANTS RM99.oo ada stok x untuk 2 set

    ReplyDelete
  14. wasalam...boleh email ke zil2512@yahoo.com utk booking....stok akan sampai tak lama lg..cepat2 email ye...

    ReplyDelete
  15. salam .. zura mcm berminat jugak ..

    ReplyDelete
  16. sy berminat ngan sauna pant ni.. ada ready stock? nk wat installment blh ke?

    ReplyDelete
  17. stok wat sementara ni dah abis..tengah tunggu delivery...dan installment hanya untuk set sauna myra/diva/FIR je..thanks.

    ReplyDelete
  18. Macam mana pulak dengan saiz?...ade saiz2 tertentu ke?..sbb sy pearshape, punggung saya lebey kurang 50 inch, muat ke kalau nak pakai? huhu

    ReplyDelete
  19. ade warranty ke kalo bli sauna pants ni?

    ReplyDelete
  20. ada 1 year. tp pihak kami akan cek dulu la apa kerosakan nyer..baru leh dpt replacement.

    ReplyDelete
  21. bleh pakai everyday x? if pakai hari2 bleh rosak x?

    ReplyDelete
  22. boleh jer...sekali sehari...abt 50 minit. klu guna elok2...insyallah tak rosak la..

    ReplyDelete
  23. ade side effects x? sape2 yg penah pakai,tlg bg testimoni..

    ReplyDelete
  24. boleh email sy...nnt sy link kan ke testimoni..

    zil2512@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. berminat..!! mmg idamkannye..emm..
    ramai x pembeli yg dh berjaya slps gune produk ni...?kalo order dlm minggu ni..bile leh dpt..?

    ReplyDelete
  26. 1 atau 2 hari boleh dpt..SMS 0126962490 atau email zil2512@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. yg ni ade infared x..?

    ReplyDelete
  28. ye ada....company lain jual RM120..klu nak beli sms or email me..

    ReplyDelete
  29. Hi...
    Sauna pants tu still ade stock lagi tak?;)berminatt.

    ReplyDelete
  30. ye masih ada stok...sms 0126962490

    ReplyDelete
  31. ada..skrg ni stok warna hitam..nak order SMS 0126962490

    ReplyDelete
  32. ade effect ape2 ke untuk anak dara?

    ReplyDelete
  33. tak de side effect apa2 sbb ni utk kesihatan..klu nak order boleh SMS 0126962490

    ReplyDelete
  34. mcm best je..blh bg testimoni x?saiz dia cmne eh?hrga dia skrg msih rm99 includg pos ke?

    ReplyDelete
  35. nani...tlg bg email pada akak ye...

    ReplyDelete
  36. saya nk order 1 lah..ada lagi ka??

    ReplyDelete
  37. sila SMS 0126962490 utk pembelian atau email/fb zil2512@yahoo.com

    ReplyDelete
  38. confirm ke berhasil? sy mmg mmpunyai mslh punggung besar dan peha yg sgt besar..sy nk link testimoni bleh? saya nk bli tp takot x berhasil...huhu..labuh pants ni smpai mn? separuh peha ke smpai dkat lutut?

    ReplyDelete
  39. sila SMS 0126962490 utk pembelian atau email/fb zil2512@yahoo.com

    ReplyDelete
  40. sauna pants membakar selulit tak? selulit2 lama pun bakar?

    ReplyDelete
  41. hai..sy nak order la..leh kecikkan butt tak?

    ReplyDelete
  42. pasti ke boleh mengempiskan perut ni. klau betul2 boleh nak jugak cuba.

    ReplyDelete
  43. sy bminat..blh emailkn testimoni??
    sabrinasyahril@gmail.com

    ReplyDelete
  44. salam, saya dah beli yang ni cuma nak tanya,boleh ke kalau pakai kat perut?

    ReplyDelete
  45. berminat. bleh tlg emailkn saya testimonial dr pengguna yg telah berjaya.
    doublena_2901@hotmail.com

    ReplyDelete
  46. sy berminat..cmna cara kalow sy nak jd dealer????

    ReplyDelete
  47. boleh SMS 0126962490 atau email zil2512@yahoo jika berminat untuk membeli atau join dealer.

    ReplyDelete
  48. saya berminat. harga masih RM 99 ker? if sy byr skrg bile leh dpat. leh emel testimoni kt sy x? misz_schatz@yahoo.com

    ReplyDelete
  49. sy berminat bleh x antar testimoni dan cra nak beli kt syzahirah@yahoo.com

    ReplyDelete
  50. saya b'minat la....ade lg ke stok yg harga RM99?

    ReplyDelete
  51. yes dear...masih ada stok.

    RM99 shj.
    FREE courier utk Semenanjung
    Sabah/Sarawak add RM20.

    Jika berminat boleh SMS akak ye...0126962490

    ReplyDelete
  52. Nayah....blh add fb akak..zils varieties or sms 0126962490 klu nk order k.

    ReplyDelete
  53. saya berminat untuk dapatkannya selepas raya..
    adakah harganya masih RM99?bagaimana cara pembayaran?bape ari boleh dapat?

    ReplyDelete
  54. pkai ni punggung ley kcik x?hehe

    ReplyDelete
  55. HI Secret...boleh guna secara konsisten utk kesan terbaik. Sila email ke zil2512@yahoo.com untuk pembelian.

    ReplyDelete
  56. nak tau ttg penjagaan nya...pls link testimoni pd sy hasnan_84@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  57. hi awk,,nk tnya ada side effect x kalo pkai ngn krim pati halia??

    ReplyDelete
  58. hey ...msh ade stok x ? berminat sgt :) hopefully msh ada...

    ReplyDelete
  59. ape beza die ngn sauna pants biase yg x menggunakan elektrik? bole pkai buat pkai macam seluar ? kenape x bole joging lepas bersauna?

    ReplyDelete
  60. ada saiz x hot pants ni?sbb bontot besar wuuu

    ReplyDelete
  61. berapa harga sekarang?

    ReplyDelete
  62. hi, ade stok lagi tak? boleh pm ttg cara pembayaran dan harganya ye... faye_ruz@yahoo.com

    ReplyDelete
  63. Hi dear...ye masih ada stok..nnt will email u

    ReplyDelete
  64. ade stock lg x? nak beli... email cr pembayaran ye.. nk secepat mungkin, syasys25@hotmail.com

    ReplyDelete
  65. Berminat.. boleh emelkan testimoni tak?.. nurmiefahmy81@gmail.com

    ReplyDelete
  66. Bagi yang berminat nak order..boleh SMS 0126962490 terus ye...STOCK AVAILABLE!!

    ReplyDelete
  67. salam.. yunk, email kn testimoni pd sy bleh? nurulazwaneeyazid@yahoo.com

    ReplyDelete
  68. ada lg x sauna pants ni n harga still rm99 ke

    ReplyDelete
  69. email to zil2512@yahoo.com untuk order ye

    ReplyDelete